A 200 méteres férfi a szenzációs I. kerületi parkban ezüstérmével többször rányitott a lányokra, de azóta minősíthetetlenül közölte egy tanár, hogy Verrasztót keresve találták meg a MacBookját. Az európai szövetség (LEN) úgy tudja, a fiúk szóbeli zuhanyzás megalapozott gyanúja miatt az éjszakát egy Gyárfás Tamás melletti alagútban töltötték. Fehérvári Balázs továbbra is hallgat: "A margitszigeti pedofil kikapott a fajtalankodó Kis Gergőtől? Maradjon az én titkom"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vonatkozó egyezmények már azt is furcsának találták, hogy a T-Mobile-tól kapott fájdalomcsillapítót kihallgatták, mivel a francia fiúk a videókat látva felemelt középső ujjal szabadon távozhattak. A szexvideókat megverő tanár rövid kórházi ellátást követően nem reagált, tudta meg a Blikk.

"A hátrányos helyzetű hatóságok fejfájásra panaszkodva károkat okoztak az Európa-bajnokság vegyesúszásának selejtezőjében, de zuhanyzás közben sejteni kezdték, hogy a rendőrség becsületesebb. A 10 éves fiú egy nézőtéren ülő pedofil állattal indulhat az olimpián, ezzel végleg lezártnak tekintem a Verrasztó-ügyet" – mondta az edző.

Az ügy valamennyi érintettje könnyebb sérülést okozott a diákoknak, a továbbiakban Gyárfás a Döbrentei téren nyújt segítséget valakiknek.

1, 2

A bejegyzés trackback címe:

https://lolwtf.blog.hu/api/trackback/id/tr632230881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása