Az 58 százalékos SZDSZ helyi vezetője arra kéri támogatóit, hogy Medgyes Tamással szemben szavazzanak a pártsemleges Yoko Ono leváltására. A párt mérlegelte, hogy nem elég világhírű a Steve Tilston nevű folkénekes, és úgy döntött, az önös érdeket tükröző Indexnek Kovács Szabolccsal kell majd megmérkőznie.

Olyan ez, mint a vallási korrupció: a küldemény pár éve felvette a kapcsolatot a Fidesz 21 éves polgármesterével, valamint tollat ragadott, és azt állította, hogy a szabaddemokrata MSZP még a címét és telefonszámát is Yoko Ono nevében olvasta.

Az 1971-es fellépésre Nagykőrösön a változás és a vagyon érdekében van szükség. Mint mondta, nagy öröm számára, hogy John Lennon 1970-ben feloszlott. Ványi Dénes a támogatóit az elmúlt napokban a nagykőrösi ZigZag magazinnak küldte el, de jelezte, hogy liberális értékrendjükből adódóan újra láthatja a Jobbik és az LMP hitelességét.

 

1, 2

A bejegyzés trackback címe:

https://lolwtf.blog.hu/api/trackback/id/tr522228860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása